Promotii speciale


Marirea buzelor cu pret personalizat in acest an!

In acest an, in centrele Derma Estetique din Bucuresti si Constanta, marirea si modelarea buzelor reprezinta o procedura cu pret personalizat, in functie de trasaturile anatomice si dorintele speciale ale fiecareia din domnisoarele sau doamnele care ni se adreseaza.

Dupa o experienta de peste 7 ani si mii de proceduri de marire si modelare a buzelor, specialistii Derma Estetiqueau decis ca obiectivul principal este satisfactia deplina a clientelor sale, fie ca este vorba de buze mai senzuale, un look provocator sau corectarea unor defecte.

Asadar, contacteaza-ne la numarul de telefon 0724.500.707 sau in pagina de CONTACT a site-ului, pentru a stabili impreuna cu specialistii nostri cum vrei sa arate buzele tale, precum si un pret accesibil pentru a obtine rezultatul dorit.


Promotie de Martisor la marirea si modelarea buzelor!

 

Asa cum v-am obisnuit in fiecare an, in perioada 1 – 8 Martie 2012, in centrele Derma Estetique din Bucuresti si Constanta, doamnele si domnisoarele beneficiaza de

pret special

pentru

procedura completa de marire si modelare a buzelor cu acid hialuronic.

(Consultatie medicala inclusa si fiola de 1 ml de acid hialuronic, marca nr. 1 in lume).

Obtineti acum rezultate exceptionale la un pret promotional, oferite de medicii Derma Estetique, cu peste 7 ani de experienta in mii de proceduri de marire si modelare a buzelor!

MENTIUNE: Promotia este valabila in limita locurilor disponibile.

Pentru programari puteti suna la 0724 500 707 sau folositi datele din paginile de CONTACT.

 


Promotie de Valentine’s Day la marirea si modelarea buzelor !

In perioada 06 februarie– 14 februarie 2012, in centrele Derma Estetique din Bucuresti si Constanta, doamnele si doamnisoarele pot beneficia de un pret special pentru o procedura completa de marire si modelare a buzelor cu acid hialuronic!


Profita acum de experienta medicilor Derma Estetique si fii senzuala pentru iubitul sau sotul tau, de Valentine’s Day, la un pret promotional!


MENTIUNE: Promotia este valabila in perioada mentionata mai sus si in limita locurilor disponibile.


Discounturi pentru epilarea definitiva a mai multor zone

 

In cazul in care doresti sa epilezi definitiv mai multe zone ale corpului, Derma Estetique iti ofera discounturi semnificative la preturile de lista afisate.

 


Promotie dubla de iarna la marire buze!

 

In perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2011 centrele Derma Estetique ofera clientelor sale 2 promotii de senzatie:

  1. Marirea buzelor si modelarea lor cu acid hialuronic la pretul promotional de 150 EUR!
  2. Promotia Derma Estetique GOLD ce cuprinde 4 injectari de acid hialuronic, care vor asigura forma perfecta a buzelor timp de 1 an, la un pret unic de 500 EUR

MENTIUNI SPECIALE:

  • Promotiile sunt valabile in limita locurilor disponibile;
  • Prima injectare din promotia GOLD o puteti efectua si inaintea sarbatorilor de iarna 2011;
  • Puteti imparti promotia GOLD cu sora sau prietena Dvs.

Pentru programari si detalii suplimentare, cautati-ne in pagina contact in functie de orasul in care locuiti, sau telefonic la 0724 500 707.

 


Ultimele articole despre epilare definitiva

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. » Citeste tot articolul