Este epilarea definitiva cu IPL solutia potrivita pentru tine?

Desigur ca aceasta este o intrebare fireasca in momentul in care te-ai decis sa incepi un tratament de epilare definitiva. Iata ce trebuie sa iei in considerare pentru a afla raspunsul corect:

Ce tip de piele ai?Trebuie sa stii ca IPL nu este eficient pe firele blonde de par. In rest, exista setari speciale pentru fiecare tip de piele, de la saten deschis, pana la roscat sau brunet inchis ori mulatru. IPL este o tehnologie versatile care poate oferi solutii ideale aproape oricarui tip de piele.

Obisnuiesti sa te bronzezi?Epilarea definitiva cu IPL nu se poate realiza pe o piele bronzata, intrucat melanina concentrata la nivelul pielii bronzate determina arsuri, in cazul aplicarii IPL pe o astfel de piele. De aceea tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt intrerupte in perioadele cand pielea este bronzata (la plaja sau la saloanele de bronzat, vacante in zone tropicale, etc)

Ce costuri implica un tratament de epilare definitiva cu IPL?Desi la prima vedere pare cam scump un astfel de tratament, poti sa fii sigur(a) ca faci o investitie excelenta, in sensul ca vei elimina definitiv costurile periodice ale unei epilari clasice si in mod cert in centrele de renume vei primi discounturi consistente pe masura fidelitatii tale ca si client, ceea ce iti va aduce economii importante in bugetul alocat unui astfel de tratament.

Ai neplaceri in urma epilarii clasice cu ceara?Daca faci parte din categoria persoanelor care sufera inflamatii si foliculite dureroase dupa epilarea cu ceara (mai ales in zonele inghinal sau picioare), solutia pentru a scapa de astfel de senzatii o reprezinta epilarea definitiva cu IPL.

Asadar, odata ce ai decis sa incepi un tratament de epilare definitiva cu IPL, specialistii nostri Derma Estetique, cu o experienta de 7 ani in domeniu, te pot ajuta sa stabilesti care este tratamentul ideal pentru tine, in functie de tipul tau de piele, de zona care trebuie epilata definitiv si in acelasi timp vei beneficia de tehnologia originala IPL, la costuri accesibile si cu discounturi reale.

Ultimele articole despre epilare definitiva

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. » Citeste tot articolul